MUŞ / MERKEZ - Muş Anadolu İmam Hatip Lisesi

İbrahim AYDEMİR - Matematik Öğretmeni

Muş ilinin Bulanık ilçesine bağlı Arakonak köyünde dünyaya geldim. İlkokul eğitimimi bulunduğum köy Arakonak köyü ilkokulunda 5 yıl okuyarak tamamladım. Köyde ortaokul bulunmadığından 3 yıl ortaokul eğitimimi Bulanık Yatılı Bölge ortaokulunda okudum.

1999-2002 eğitim öğretim yıllarında lise eğitimimi Muş Merkeze Bağlı Muş Lisesinde tamamladım.

Lisans Eğitimimi Adnan Menderes Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik bölümünde tamamladım. Mezun olduktan sonra 3 yıl MEB´de ve KPSS dershanesinde öğretmenlik yaptım. 2013 yılında Milli Eğitim Bakanlığı´na bağlı Şemdinli´de bir liseye atandım. Bir yıl çalıştıktan sonra Muş Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesine atandım. Halen bu okulda Matematik öğretmeni olarak görev yapmaktayım.